sâmbătă, 31 octombrie 2009

Care sunt cele mai agresive banci cu clientii lor

In general oamenii se tem de procese cu banca. Aceasta frica este oarecum justificata, daca ne gandim ca toate bancile au la dispozitie departamente intregi de juristi specializati in domeniul financiar-bancar, juristi care redacteaza contracte standard pe care marea majoritate a clientilor le semneaza fara a putea negocia nimic.

Si totusi exista clienti care ajung sa se judece cu banca, iar unii dintre ei mai si castiga. Gasiti aici o statistica a proceselor pe care le-au avut bancile din Romania in ultimii ani si aici o analiza a acestei statistici facuta de compania "Urban si asociatii"

4 comentarii:

Anonim spunea...

Dragii mei ,clientii Volksbank pot platii linistiti ratele ,iar daca nu mai pot sa duca hotiile bancherilor din acest bastion numit vbr se pot adresa cu incredere omului de curte (dupa cum se spune)al lui .Gerald Schreiner .
Este vorba bun inteles de directorul din buzesti cel mai spicuit tinar , cel mai de viitor ostean al vbr , d-nul BG , poate rezolva ,cel putin cand am incercat eu, orice solicitare de credit .
Conditia este sa poti lasa un comision % DAR seninatate si nobletea sugestiei a fost motivul pt care am plecat mancand pamantul din fata acestui tinar uitand ca cele 51 de primaveri ale mele ma pot inpidica sa fug.
cu stima si consideratiune un om care a fugit pana nu a mai simtit nevoia de bani cu camata si ciubuc.

Anonim spunea...

Volksbank este controlata de Banca National a Romaniei ,se pare ca BNR a aflat de ilegalitatile care se intampla acolo patronate de vicepresedintele Valentin Vancea .

cadu spunea...

deci este adevarat ,auzisem de control credeti ca pe noi ne afecteaza ca si clienti cu credite....poate ne scad dobanda .
Poate o pateste si directoarea Calin Cristina de la agentia Unirii care a spus ca trebuie sa dau din urechi pentru a urgenta accesarea creditului .

Radu spunea...

Trebuie sa ii intelegem. Cu cat e banca mai mica cu atat e mai greu sa gaseasca angajati cat de cat competenti. Plus ca si instructajul cam lasa de dorit