vineri, 22 ianuarie 2010

Foame mare la Cetelem

Din categoria “Eu sunt banca, am drepturi” va prezentam cea mai noua inovatie a firmei Cetelem IFN S.A.: TAXA RAMBURSARE CREDIT.
Logica in spatele acestei taxe este simpla: “Noi suntem amabili si iti dam voie sa ne platesti ratele si dobanzile, motiv pentru care trebuie sa ne achiti inca o taxa.”
Desi valoarea este destul de mica, modul in care aceasta taxa a fost introdusa este un exemplu clar al lipsei de respect pe care institutiile bancare sau nebancare o au fata de client.
Aceasta taxa a fost introdusa fara anuntarea clientilor si fara ca reprezentantul Cetelem sa informeze debitorul la acordarea creditului de existenta ei. Fiind vorba de o suma mica, probabil ca toti solicitantii de credit ar fi acceptat-o, insa introducerea unei astfel de taxe pentru toate contractele care erau deja in derulare este, fara indoiala, un abuz, mai ales pentru ca s-a facut fara o notificare prealabila a clientului.
Cineva, aflat intr-un post de conducere la Cetelem, a decis probabil intr-o zi ca firma lor mai are nevoie de 100000 RON. Asa ca a socotit: “50 000 de clienti inmultit cu 2 RON fiecare face exact suma de care avem nevoie”. Pentru ca nimeni nu si-a mai batut capul sa gaseasca un motiv legal pentru care sa solicite acesti bani clientului, au trecut pur si simplu pe chitanta suma de 2 lei si au numit-o “taxa rambursare”
In cazul in care nu s-a aflat inca si la Cetelem, taxa de rambursare a creditului se numeste “dobanda” si este pretul pe care il plateste un client pentru a se putea folosi de banii creditorului o anumita perioada. (definitia din DEX se poate gasi aici). Toate celelalte taxe percepute pe langa dobanda (comision de acordare, de administrare, de intretinere cont etc.) se numesc “costuri suplimentare” si trebuie comunicate clientului la semnarea contractului, pentru a putea da posibilitatea clientului sa afle care sunt costurile totale ale creditului si sa stie ce datorii va avea pe viitor. Introducerea de taxe noi dupa aceea este un abuz care ar trebui sanctionat.
Prima reactie a celor ce platesc rate la Cetelem a fost indiferenta: “Ce conteaza 1-2 lei in plus; oricum ratele sunt mari!” Insa odata ce acceptam introducerea de taxe abuzive, chiar si de valoarea mica, se creaza posibilitatea de crestere a acestora astfel incat banca sa isi creasca nejustificat veniturile pe seama clientului care nu se poate opune. De fapt aceasta taxa a fost initial de 1 leu, iar ulterior, probabil dupa ce au vazut ca clientii accepta sa plateasca, a crescut la 2 lei.
Dincolo de baza legala si contractuala, logica din spatele introducerii taxei este stupefianta. In loc sa multumeasca clientilor seriosi care vin pana la reprezentantele firmei sa isi plateasca rata, cei de la Cetelem aleg sa ii taxeze suplimentar. Daca le atragi atentia ca taxa respectiva e un abuz, functionarul iti va recomanda sa mergi la un intermediar, CEC Bank sau Posta Romana, unde se pare ca poti plati fara taxe. Aceasta e desigur o inducere in eroare, deoarece niciun intermediar nu face munca pe gratis. Probabil ca nu va percepe o taxa de la client in mod direct, dar cu siguranta vor exista comisioane de achitat care tot de la client vor fi solicitate.
Recomandam tuturor celor care sunt obligati sa achite aceasta inventie sa reclame abuzul la autoritatile competente, respectiv: Autoritatea pentru Protectia Consumatorului si Banca Nationala a Romaniei.
Recomandam acest lucru, nu pentru ca suma de 1 sau 2 lei este mare, dar pentru ca modul in care societatea de credit a decis sa impuna aceasta taxa este abuziv si sfidator la adresa clientului si este nevoie de o instutitie a statului sa intervina si sa le limiteze tendintele de incarcare a clientilor cu costuri aparute dupa semnarea contractului de credit.

28 de comentarii:

Anonim spunea...

CETELEM = CAMATARIE
Sunt nesimtiti inclusiv cu angajatii. Au inchis mai multe puncte de lucru si au dat afara dupa bunul plac sau mai bine zis care nu era lingau zbura.

Anonim spunea...

Interesant este cine-i sustin pe acesti camatari cu acte in regula, pentru ca despre aste e vorba.Vrajeala aia cu minim de plata te face dator la acesti camatari nesimtiti o perioada mult prea mare, astfel constati singur ca te-ai fript rau de tot si nu prea ai ce face.Cu acel minim de plata dobanda + creditul te face dator ani de zile catre acesti camatari.Sistemul de rambursare face parte din caracatita contabila cu multe necunoscute conceputa in asa fel incat rambursarea creditului catre domniile lor practic nu au limite.Eu sunt unul din cei care au luat plasa...mare plasa recunosc si sunt decis sa aduc la cunostinta tuturor celor care intentionaeza sa imprumute de la Cetelem, sa renunte, e cea mai mare teapa posibila.Intentionez sa contactez OPC-ul din Bucuresti si mai multe posturi Tv de mare audienta, in vederea aducerii la cunostinta potentialilor clienti despre aceste stranii metode pe care le practica Cetelem.Personal sunt pentru pornirea unei campanii de denigrare a acestor camatari si cu siguranta fara o sesizare scrisa adresata institutiilor competente nu se va pune capat acestor practici.Una peste alta, cititorule, vrei bani?...NU de la Cetelem - oriunde, dar de la ei NU. CETELEM = CAMATARIE.

Anonim spunea...

poti sa le dai bani la camatarii astia 3 ani sa fi la zi cu ratele pt un credit acordat pe 5 ani si sa nu platesti 3 luni ca te ameninta cu scadenta creditului anticipat si te obliga sa le dai toti banii imprumutati de la ei si cele 36 rate achitate de tine nu se mai ea in considerarea platii efectuate de tine. exemplu 1600 ron rata lunara 70 ron ori 36 luni egal 2520 platiti de mine si ei pt 3 rate neplatite la timp ma obliga sa le dau 1500 ron plus cheltuieli de executare silita. dupa matemtica mea eu leam dat pana acum cu 900 ron mai mult decat miau dat ei. dar va spun sincer cai astept cu facturile in mana si i invit sa intre in casa mea sa puna mana pe vre un lucru ca doar SMURDU i mai scoate vi si pt tot taraboiu din zilele astea pana nam un loc de munca conform contrctului ca in caz de neplata imi face proprire pe salar nu le mai dau nimic sa astepte sa ma angajez. ce imi ea* cai de la caruta i astept la un ulei caldut pe camatar MARA BOCSA

Att spunea...

Doar 3 rate ai? O vreme te vor mai stresa cu telefoane, iar dupa aceea se vor multumi cu ce poti tu sa le dai. Vor spune multumesc si pentru 10 lei pe luna. Nu prea au ce face, pot doar sa iti puna poprire pe salariu.. nu vine nimeni sa iti ia bunuri din casa, ajunge sa spui ca nu sunt ale tale.

ELINA JOHNSON spunea...

Căutați un împrumut? Ai nevoie de un împrumut de afaceri, credit de nevoi personale, Creditul Imobiliar, sau ați fost refuzat un împrumut de către o bancă sau o instituție financiară pentru unul sau mai multe motive? Ai locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! firma de împrumut elina Johnson suntem limitate în a da credite pentru companii și persoane fizice, la o rată scăzută și la prețuri accesibile dobânzi de 2%. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail astăzi prin elinajohnson22@gmail.com

Ne da împrumut, de la suma minimă de 5.000 la 500,000,000.00 pe următoarea valută: United State dolari, Europa și Great British Pounds (GBP).

DATE SOLICITANT:

  1) Numele complet:
  2) Țara:
  3) Adresa: a
  4) Stat:
  5) Sex:
  6) Stare civilă:
  7) Ocupatia:
  8) Numărul de telefon:
  9) Poziția actual locul de muncă:
  10) Venit lunar:
  11) Suma creditului necesar:
  12) Durata de împrumut:
  13) Scopul creditului:
  14) Religia:
  15) V-ați aplicat înainte;
  16) Data nașterii;
  Mulțumiri,
D-na Johnson Elina

mrwilliam spunea...

OFERTA DE AFACERI SI credit pentru nevoi personale



Bună ziua, Ai nevoie de un împrumut de la Compania Cel mai de încredere și de încredere
in lume? dacă da, atunci contactați-ne acum pentru noi oferim împrumut tuturor
categorii de solicitanți să fie vorba despre întreprinderi sau pentru utilizarea personalului. Noi oferim
împrumut la o rată a dobânzii de 3%, Contactati-ne prin e-mail:
mohanmendserves@gmail.com

(1) Numele complet
(2) Adresa completa
(3) Țara
(4) Vârsta
(5) Funcția
(6) Spune-i numărul de telefon
(7) Sex:
(8) Suma creditului necesar:
(9) Durata de împrumut

ne e-mail la: mohanmendserves@gmail.com

Unknown spunea...

Goodnews la ultimul !!

Sunt din orașul Jakarta, Indonezia și vreau să folosesc acest mediu pentru a sfătui toți indonezienii și în apropierea țărilor să vă rugăm să fiți atenți la obținerea unui împrumut online deoarece există atât de mulți escroci online și sunt doar aici pentru a vă înșelăci Câștiga greu bani și distruge, de asemenea, visele dvs. de a stabili afacerea dvs. și nu se opresc la falsificarea companiilor reale de împrumut.

Cu șase luni în urmă, am aplicat un împrumut de afaceri de 800 milioane Rp de la o femeie din Mexic și am pierdut suma de 25 milioane Rp fără ca împrumutul să fie transferat în contul meu bancar și au cerut mai multe plăți de toate felurile pe care le-am plătit, dar totuși Niciodată nu am primit împrumutul meu.

Din nou, am contactat o altă femeie, doamna Angelica Garcia de la Philipine și plătesc aproape 12 milioane de euro, totuși nu mi-am dat împrumutul, iar în acel moment aproape că mi-am pierdut viața pentru că eram deja într-o mare datorii și afacerea mea a fost distrusă și În acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou.

Pentru ALLAH să fie gloria, am întâlnit un prieten de-al meu care tocmai a solicitat împrumutul de la Garanția Creditelor și a primit împrumutul fără stres sau dificultate, așa că mi-a prezentat-o ​​doamnei Ana Michael, CEO GARANTY TRUST LOAN, Și am cerut un împrumut de 800 milioane RPS, am crezut că este o glumă și una din acea experiență fabuloasă pe care am avut-o înainte, dar din moment ce prietenul meu a fost cel care mi-a prezentat doamna ANA MICHAEL, trebuie doar să încerc, Și în cele din urmă am obținut împrumutul meu în mai puțin de 24 de ore pentru doar 2% din rata dobânzii fără garanție. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la a-mi distruge viața, iar afacerea mea a lichidat și a ajutat familia mea să stea în picioare financiar.

Așa că folosesc acest mediu pentru a sfătui toți oamenii din Indonezia și din alte țări care au nevoie de împrumuturi pentru a contacta,
Doamna Ana Michael prin e-mail: (anamichaelguarantytrustloans@gmail.com)

Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (yusiretnowati06@gmail.com)

Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că ALLAH poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate.

Ramona Enache spunea...

Dumnezeu să fie gloria, un prieten al meu care a solicitat un împrumut și a primit de asemenea împrumutul, a introdus-o într-o companie de încredere unde funcționează doamna Ana Mihai, directorul filialei, și am solicitat un împrumut de suma de 60.000 de euro și au cerut pentru acreditările pe care le-am depus și după ce mi-au terminat verificarea detaliilor, împrumutul a fost aprobat pentru mine și am crezut că este o glumă și poate că este unul dintre acele acte frauduloase care m-au făcut să pierd bani, dar am fost uimit când Mi-am luat împrumutul în mai puțin de 24 de ore pentru o dobândă scăzută de 2% fără garanții. Sunt foarte fericit că DUMNEZEU a folosit prietenul meu care ia contactat și mi-a prezentat-o ​​și pentru că am fost salvat de la a-mi lua afacerea în aer și a lichidat și astăzi afacerea mea zboară în indoneziană și nimeni nu va spune că nu știți despre compania mea de modă.

Așadar, sfătuiesc toți oamenii care trăiesc în România și în alte țări care au nevoie de împrumuturi pentru un scop sau celălalt pentru a vă contacta
Doamna Ana Michael prin e-mail: (anamichaelguarantytrustloans@gmail.com)

Puteți să mă contactați dacă aveți nevoie de alte informații prin e-mail: (ramonaenache954@gmail.com)

Augusta Ibramhim spunea...

O zi buna,

Numele meu este Julia Simon din Malaezia, vreau să folosesc acest suport pentru a sfătui pe toată lumea să vă fie atent în obținerea unui împrumut aici, am solicitat un împrumut de aproximativ 120.000 dolari de la o femeie din Turcia și am pierdut aproximativ 5.000 dolari fără a lua împrumuturi , au cerut din nou și din nou costul, eu plătesc aproape 5.000 de dolari încă nu am primit un împrumut, mi-au arătat de două ori două femei diferite în Germania, voi continua să păstrez speranța în Dumnezeu Atotputernic pe care o voi întâlni persoana potrivită într-o zi, pentru că am fost respinsă de bancă aici în Malaezia.

Dumnezeu să fie gloria, în ianuarie 2017. Prietenul meu mi-a prezentat-o ​​pe o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, CEO al GARANTEE TRUST LOAN, și am aplicat pentru 100.000 de dolari Am crezut că este o glumă și o fraudă, dar am primit împrumutul meu mai puțin de 24 de ore numai 2% fără garanții. Sunt foarte fericit pentru că am fost salvat de la a deveni săraci. Așadar, vreau să folosesc această ocazie pentru a-mi sfătui pe ceilalți malaysieni că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să vă asigurați rapid un împrumut, înregistrați- Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Încă o dată vă mulțumesc tuturor că ați citit mărturia mea și că Dumnezeu poate continua să ne binecuvânteze pe toți și să ne dea viață lungă și prosperitate.

Unknown spunea...

Atenţie!
Aplicați pentru un împrumut rapid, sigur și convenabil, pentru împrumuturi Xmas, împrumuturi ipotecare, oferim împrumuturi de consolidare pentru a începe o nouă afacere sau pentru a vă re-finanța afacerea la o rată a dobânzii la prețuri accesibile de 2%. Contactați-ne astăzi prin intermediul: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM.
Suntem creditori legali și legali și vă vom servi mai bine!
Ne puteți contacta astăzi dacă sunteți interesat în obținerea unui împrumut, contactați-ne pentru mai multe informații despre procesul de împrumut, cum ar fi termenii de împrumut și metoda de transfer a împrumutului. Așteptăm răspunsul dvs. dacă sunteți interesat și nu veți regreta.
NOTĂ: ne puteți contacta prin e-mail: ROXANAPETERS40@GMAIL.COM
Mulțumesc!

Siti Aminah spunea...

Buna,
numele meu este Siti Aminah din Indonezia, vă rog să sugeram că toți cei de aici ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există atât de mulți creditori falși de credite pe internet, dar aceștia sunt în continuare cei reali în compania de împrumuturi false. Am fost scammed de 4 împrumutatori diferite de împrumut, am pierdut o mulțime de bani pentru că am fost în căutarea unui împrumut de la compania lor. Aproape că am murit în acest proces pentru că am fost arestat de oameni pentru că am fost datori.

Aproape am renunțat până când am cerut sfatul unui prieten care mi-a prezentat creditorul inițial al împrumutului și o companie foarte fiabilă care este mama Alicia Radu care mi-a luat împrumutul de 800 de milioane rupia Indonezia în mai puțin de 24 de ore Fără presiune și într- rată scăzută a dobânzii de 2%. Am fost foarte surprins când mi-am verificat contul bancar și am constatat că suma creditului pe care am solicitat-o ​​a fost transferată în contul meu bancar fără nici o întârziere sau dezamăgire, așa că am promis că voi împărtăși vestea bună, astfel încât oamenii să poată obține un împrumut cu ușurință fără presiune din Mama Alicia Radu

Vreau să ai încredere în mama ta Alicia Radu, pentru că e foarte utilă în viața mea și în viața mea financiară. Trebuie să vă numărați foarte norocoși să aveți ocazia să citiți această mărturie astăzi. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, contactați mama Alicia Radu prin e-mail: (aliciaradu260@gmail.com)
De asemenea, poți să mă contactezi prin e-mailul meu: (sitiaminah6749@gmail.com) dacă ai nevoie de informații despre cum am primit împrumutul de la mama Alicia Radu, ești foarte liber să mă contactezi și îți voi răspunde cu plăcere pentru că te poți ajuta altele după ce ați primit împrumutul.

Unknown spunea...

O zi buna,
  Înțeleg că sunteți foarte interesat în obținerea unui împrumut de urgență pe internet,
GUARANTEE TRUST LOAN sunt un grup de companii care oferă împrumuturi persoanelor fizice din întreaga lume cu rata dobânzii la prețuri accesibile și vreau să știți că împrumutul Garanția Trust va face ceea ce nici o altă companie nu poate face pentru dvs.

Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați asta este una dintre problemele în mâinile creditorilor falsi, vă asigur aici 100% că Garanția creditelor TRUST sunt o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de achiziție de împrumut pentru a ajuta diverse persoane, precum și organizații care au intenții de renovare, datorii?
  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Doamna Loana George, CEO al GUARANTEE TRUST LOAN, o femeie de afaceri internațională și un împrumut care a oferit împrumuturi. Vreau, de asemenea, să știți că Împrumutul de garanție nu a fost niciodată implicat în nici o activitate de fraudă.

Numele meu este Wulan Sari, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45.000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 180.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou.

În decembrie 2017, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Loana George, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Loana George,

Vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc doamnei Loana George și poate ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze doamna Loana George. cand am intrat in contact cu mama doamna Loana George, am fost atat de fericit ca am luat imprumutul meu cu succes in contul meu, doar cu (Taxa de aplicare a creditului meu)

așa că am decis să împărtășesc mărturia mea pentru a ajuta pe alții aici în Romanias să obțină împrumutul lor, puteți contacta doamna Loana George prin EMAIL: loanageorge11@gmail.com

De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a sfătui toți românii că există multe escrocheri acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă doar prin doamna Loana George,

și o puteți contacta prin e-mail: (loanageorge11@gmail.com).
 De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (sariwulan3600@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Unknown spunea...

Marturie despre cum a fost transformata via?a mea (betty.mabel227@gmail.com)

Numele meu este Ana Andrew locuiesc în Bucure?ti ?i sunt fericita astazi? Mi-am spus eu ca orice împrumut de împrumut care mi-ar putea schimba via?a ?i familia mea, o voi îndruma pe orice persoana care cauta împrumut pentru ei. Daca ave?i nevoie de împrumut ?i sunte?i sigur ca ve?i plati împrumutul, contacta?i-i ?i spune?i-le ca Ana Andrew v-a referit la ele. adresa?i-va doamnei Betty Mabel prin: (betty.mabel227@gmail.com) Numărul meu de telefon Whatsapp: +1(929) 267-7281

Unknown spunea...

Marturie despre cum a fost transformata via?a mea (betty.mabel227@gmail.com)

Buna prieteni!!! Numele meu este Diana Dorin. Vreau sa depun marturie despre creditorul creditor bun care mi-a aratat lumina dupa ce a fost scamat de doi creditori interna?ionali interna?ionali, to?i promiteau sa-mi dea un împrumut dupa ce m-au facut sa platesc multe taxe care nu au dat na?tere ?i nu au avut nici un rezultat pozitiv. mi-am pierdut greu câ?tigul de bani ?i a fost un total de 8.000 euro. Într-o zi, când navighez prin internet, m-am înfuriat când am întâlnit o femeie care a fost scamata ?i în cele din urma a fost legata de o companie de împrumuturi legitime, numita Betty Mabel Financial Loan Service ?i e-mail (betty.mabel227@gmail.com) în cele din urma a primit împrumutul, a?a ca am decis sa contactez aceea?i companie de împrumut ?i apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost scammed de 2 creditori diferi?i care nu au facut altceva decât sa-mi dea mai multa durere. Explicam companiei prin po?ta ?i tot ce mi-au spus era sa nu plâng mai mult pentru ca îmi voi lua împrumutul în compania lor ?i, de asemenea, am facut alegerea potrivita de contactare a acestora. am completat formularul de împrumut ?i am procedat cu tot ce mi-a fost cerut, iar la ?ocul meu am primit o suma de împrumut de 65.000,00 Euro de catre aceasta mare companie (Betty Mabel Financial Loan Service) administrata de doamna Betty Mabel Dumnezeu temându-se de femeie ?i aici am astazi fericit pentru ca aceasta companie mi-a dat un împrumut, a?a ca am facut un juramânt pentru sine ca voi continua sa depun marturie pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Ave?i nevoie de un împrumut de urgen?a? cu amabilitate ?i rapiditate de contact Aceasta companie minunata acum pentru împrumutul dvs. prin e-mail: (betty.mabel227@gmail.com), ea este cam îndurerata. Mult noroc Numărul meu de telefon Whatsapp: +1(929) 267-7281

Unknown spunea...

MASURAREA CÂND AU FACUT ÎMPRUMUTUL DE CATRE O COMPANIE DE ÎMPRUMUT REDUS (R.M.L.C)

Buna prieteni!!! Numele meu este Austin Roland. Vreau sa depun marturie despre împrumutul de împrumut bun, care mi-a aratat lumina dupa ce a fost scamat de 5 creditori interna?ionali interna?ionali, to?i promit sa-mi dea un împrumut dupa ce m-au platit multe taxe care nu dau nimic ?i nu au avut nici un rezultat pozitiv. mi-am pierdut greu câ?tigul de bani ?i a fost un total de 17,000.00Euro. Într-o zi, când navighez prin internet, m-am uitat frustrat atunci când am dat peste o femeie care a fost scamata ?i în cele din urma a fost legata de o companie legit-împrumut numita Betty Mabel Loan Service ?i e-mail (betty.mabel227@gmail.com) i-am luat împrumutul, a?a ca am decis sa contactez aceea?i companie de împrumut ?i apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost scammed de 5 creditori diferi?i care nu au facut altceva decât sa-mi dea mai multa durere. Explicam companiei prin po?ta ?i tot ce mi-au spus era sa nu plâng mai mult pentru ca îmi voi lua împrumutul în compania lor ?i, de asemenea, am facut alegerea potrivita de contactare a acestora. am completat formularul de împrumut ?i am procedat cu tot ce mi-a fost cerut, iar la ?ocul meu am primit o suma de împrumut de 250.000,00 Euro de aceasta mare companie (Betty Mabel Loan Service) administrata de doamna Betty Mabel, o femeie temându- am astazi fericit pentru ca aceasta companie mi-a dat un împrumut, a?a ca am facut un juramânt pentru sine ca voi continua sa depun marturie pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Ave?i nevoie de un împrumut de urgen?a? felicitari ?i contacte rapide Aceasta mare companie acum pentru împrumutul dvs. prin e-mail: betty.mabel227@gmail.com ea este cam îndurerata. eu ramân Austin Roland .....Numărul meu de telefon Whatsapp: +1(929) 267-7281

Unknown spunea...

A?TEPTATEA CÂND AU FACUT ÎMPRUMUTUL DE CATRE UN LITERE DE LEGATURA LEGATA

Numele meu este Nicholas Robert ceta?ean al Bucure?tiului. am fost scammed de 4 creditori interna?ionali interna?ionali, to?i promiteau sa-mi dea un împrumut dupa ce m-au facut sa platesc mai multe comisioane care nu au dat nici un rezultat ?i nu au avut nici un rezultat pozitiv. Mi-am pierdut banii grei. Într-o zi când navighez prin internet cu lacrimi pe ochi, am dat peste o marturie despre omul care a fost de asemenea scamat ?i, în cele din urma, a fost legat de o companie legit de împrumut numita BETTY MABEL LOAN SERVICES (betty.mabel227@gmail.com) în cele din urma am primit împrumutul, a?a ca am decis sa contactez aceea?i companie de împrumut ?i apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost scammed de 4 împrumutatori diferite care nu au facut altceva decât sa ma provoace mai multa durere. Explicam companiei prin po?ta ?i tot ce mi-au spus era sa nu plâng mai mult pentru ca îmi voi lua împrumutul în compania lor ?i, de asemenea, am facut alegerea potrivita de contactare a acestora. am completat formularul de împrumut ?i am procedat cu tot ce mi-a fost cerut ?i mi-a fost acordata o suma de împrumut de 270.000,00 euro de catre aceasta mare companie (BETTY MABEL LOAN SERVICES) administrata de dl Gary Mark ?i aici sunt astazi fericit pentru ca BETTY MABEL LOAN SERVICIILE mi-au dat un împrumut, a?a ca mi-am facut un juramânt ca voi continua sa depun marturii pe internet despre cum am primit împrumutul meu. Ave?i nevoie de un împrumut de urgen?a va rugam sa contacta?i BETTY MABEL LOAN SERVICES acum pentru împrumutul dvs. prin e-mail: betty.mabel227@gmail.com

A LUA LEGATURA
BETTY MABEL SERVICII DE ÎMPRUMUT
E-mail: betty.mabel227@gmail.com
Numărul meu de telefon Whatsapp: +1(929) 267-7281

Unknown spunea...

Promit sa împarta?esc aceasta marturie a împrumutului din cauza faptului ca Dumnezeu prime?te în via?a mea

Buna,
 
 Eu sunt Lavinia vanesa, locuiesc in prezent in Cluj-Napoca, acum sunt vaduva cu Patru copii si am fost blocata intr-o situatie financiara in mai 2016 si am nevoie sa refinandu si sa-mi platesc facturile. Am încercat sa caut credite de la diverse firme de împrumut atât private, cât ?i corporative, dar niciodata cu succes, iar majoritatea bancilor mi-au refuzat creditul. Dar a?a cum Dumnezeu mi-ar fi dat-o, am fost prezentata unei femei a lui Dumnezeu un creditor privat de împrumut care mi-a dat un împrumut de 850.000 de euro ?i astazi sunt un proprietar de afaceri ?i copiii mei se descurca bine în prezent, daca trebuie sa contactezi orice firma cu referin?a la securizarea unui împrumut fara garan?ii, niciun cec de credit, niciun semnatar cu o rata a dobânzii de doar 2% ?i planuri de rambursare mai bune ?i program, va rugam sa o contacta?i pe doamna Betty Mabel (betty.mabel227@gmail.com). El nu ?tie ca fac asta, dar sunt atât de fericit acum ?i am decis sa las oamenii sa ?tie mai multe despre ea ?i, de asemenea, vreau ca Dumnezeu sa o binecuvânteze mai mult. Pute?i sa o contacta?i prin e-mailul sau. betty.mabel227@gmail.com Numărul meu de telefon Whatsapp: +1(929) 267-7281

julia simon spunea...



Salut,
Căutați un împrumut? tu esti locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru tot personalul sau persoanele, vă rugăm să ne contactați imediat pentru ajutor financiar imediat sau stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, afaceri / împrumut de investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să te gândești la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice fel, puteți contacta doamna Augusta Ibramhim și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: juliasimon460@gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.
Mulțumiri.

E-mail: augustaibramhim11@gmail.com


APPLICATION DATA

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția curentă la locul de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma imprumutata necesara:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:

Mulțumiri

julia simon spunea...

Salut,
numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2014, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc și Dumnezeu să continue să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

Mulțumesc.

HELEN WILSON spunea...

Salut,
Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite zone ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Oferim tot felul de credite de orice fel companiilor și persoanelor fizice, la un nivel scăzut și la prețuri accesibile 2% rata dobânzii. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Vă interesează, contactați-mă prin e-mail; (helenwilson719@gmail.com)

HELEN WILSON spunea...

Salut,
Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite zone ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Oferim tot felul de credite de orice fel companiilor și persoanelor fizice, la un nivel scăzut și la prețuri accesibile 2% rata dobânzii. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Vă interesează, contactați-mă prin e-mail; (helenwilson719@gmail.com)

Elena spunea...

Salutare tuturor!
Sunt Maria, locuiesc în prezent în Bălți, Moldova. În prezent sunt văduvă cu Doi copii și am rămas blocată într-o situație financiară în octombrie și a trebuit să mă refinanțez și să îmi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul. Dar, așa cum ar avea Dumnezeu, am fost prezentat unui Cooperativ Runs de către un bărbat al lui Dumnezeu, un creditor privat de împrumut care mi-a acordat un împrumut de 80.000 euro și astăzi sunt proprietar de afaceri și copiii mei se descurcă bine în acest moment, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanție, fără cec de credit, niciun co-semnatar cu doar 2% dobândă și planuri de rambursare mai bune și program, vă rugăm să contactați domnul Dante Paola prin e-mail: dantecooperativehelp@hotmail.com El nu știe că fac asta, dar acum sunt atât de fericit și am decis să îi las pe oameni să știe mai multe despre el și, de asemenea, vreau ca Dumnezeu să-l binecuvânteze mai mult. Îl puteți contacta prin e-mailul său: dantecooperativehelp@hotmail.com pentru apel rapid de chat sau whatsapp / +35677926593

Mulțumiri
Maria

Unknown spunea...

Bună tuturor, sunt Patricia Sherman în Oklahoma SUA chiar acum. Aș dori să vă împărtășesc experiența mea de a împrumuta 185.000,00 USD pentru a-mi șterge proiectul bancar și a începe o afacere nouă. Totul a început când mi-am pierdut casa și mi-am luat lucrurile din cauza politicii bancare și am întâlnit niște facturi și unele nevoi personale. Așa că am devenit foarte disperat și am început să caut fonduri în toate felurile. Din fericire pentru mine, o prietenă a mea, Linda mi-a spus despre o firmă a companiei de credit, am fost intrigată de fraudă, dar am fost intrigat de situația mea și nu am avut de ales decât să primesc sfaturi de la prietenul meu despre această companie. contactarea lor chiar s-a pus la îndoială din cauza experienței mele anterioare cu creditorii online, știai asta puțin? '' Elegantloanfirm@hotmail.com Această companie a fost foarte utilă pentru mine și colegul meu și astăzi, datorită acestei companii de credit, mândrul proprietar al muncii și responsabilităților bine organizate, mi-au zâmbit. Așadar, dacă aveți nevoie cu adevărat să vă dezvoltați sau să vă începeți propria afacere sau dacă aveți nevoie cu adevărat de a împrumuta bani în orice dificultate financiară, vă recomandăm să găsiți astăzi o oportunitate de dezvoltare financiară în afacerea dvs. {E-mail:} Elegantloanfirm@hotmail.com ... online pentru creditul nu este o victimă a înșelătoriei. Mulțumesc.

Sabin Dut spunea...

Numele meu este Sabin Dut din București în România, sunt designer de modă și vreau să folosesc acest media pentru a spune tuturor să fie atenți la obținerea de împrumuturi pe internet, atât de mulți creditori aici sunt fraudatori și ei sunt aici. amăgindu-vă cu banii câștigați din greu, am solicitat un împrumut pentru aproximativ 50.000 € de la o femeie din Malaezia și am pierdut în jur de 45.000 € fără să iau un împrumut, am plătit aproape 45.000 € încă nu am primit un împrumut și afacerea mea era pe cale să se prăbușească din cauza datoriei.

Când am căutat o companie de credite private de încredere, am văzut o altă reclamă online, iar numele companiei era GLOBAL FINANCE LIMITED. Am pierdut 25.000 € cu ei și până în ziua de azi nu am primit niciodată împrumutul pe care mi l-am propus.

Dragă Doamne, prietenii mei care au solicitat împrumuturi au primit și ei împrumuturi, introducându-mă într-o companie de încredere, unde doamna Augusta Ibrahim a lucrat ca administrator de filială, iar eu am solicitat un împrumut de 850.000 € și mi-au solicitat acreditările și după aceea au terminat de verificat detaliile mele, împrumutul a fost aprobat pentru mine și am crezut că este doar o glumă și poate asta a fost una dintre înșelătorii care au făcut să pierd bani, dar am rămas uluită. Când îmi iau împrumutul în mai puțin de 24 de ore, cu o rată a dobânzii scăzută de 2% fără garanție

Sunt foarte fericit că Dumnezeu l-a folosit pe prietenul meu care i-a contactat și m-a prezentat la ei și pentru că am supraviețuit făcându-mi afacerea să crească în aer și s-a lichidat, iar acum afacerea mea zboară mare în Indonezia și nimeni nu o va spune. cunoașteți companiile de modă.

Așadar, sugerez tuturor persoanelor care locuiesc în București și alte țări care au nevoie de împrumuturi pentru un scop sau altul să se contacteze
Mama Augusta Ibrahim prin e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com)

Puteți să mă contactați și la e-mailul meu: sabibdut111m@gmail.com, iar Set introduce și vorbește despre Augusta Ibrahim, ea a primit și un nou împrumut de la GLOBAL FINANCE LIMITED, puteți contacta și ea prin e-mail: annabellej24johnson111@gmail.com Acum, totul Vreau că ceea ce fac este să încerc să îndeplinesc plăți de împrumut pe care le trimit direct în contul lor în fiecare lună.

Un cuvânt pentru înțelepți este suficient

Vă mulțumim încă o dată pentru că ați citit mărturia mea, și Domnul să ne continue să ne binecuvânteze și să ne ofere o viață lungă și o viață prosperă și Dumnezeu să facă aceeași lucrare bună în viața voastră.
Bună mamă Augusta Ibrahim
Împrumutul meu este de 850.000 €
Prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com
FINANȚE GLOBALE LIMITE
Augusta Ibrahim

Anonim spunea...

Instituții de credit de împrumut MĂ MÂNCUȚI CÂND NU ESTE NICI O SPERĂ (loancreditinstitutions00@gmail.com)

Bună ziua tuturor celor de pe acest forum, eu sunt John Michael din SUA, nu-mi vine să cred că Dumnezeu nu există cu adevărat până când nu am fost răscumpărat și salvat de la robie financiară ... eram în criză financiară și trebuia să plătesc niște facturi. Am încercat să caut ajutor de la bănci, dar în niciun caz, am încercat, de asemenea, să căut ajutor de pe internet doar pentru a întâlni escroci care s-au prefacut creditor privat și au făcut bani cu suma de 15.000 $ și nu mi-au primit împrumutul, nu până când DUMNEZEU m-a prezentat dlui. Ilie printr-un prieten care a fost salvat de la o problemă financiară și i-a fost acordat un împrumut de 100.000,00 USD de către domnul Elijah, așa că i-am luat sfatul și am contactat instituțiile de credit împrumut, iar în termen de o săptămână mi-a fost acordat un împrumut de 250.000 USD. sfatul meu tuturor celor care caută un împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Fac acest lucru pentru că sunt atât de fericit că sunt în afara robiei financiare și sunt din nou plin de bucurie și viața este ușoară, mulțumită DUMNEZEU și domnului Ilie. Puteți contacta instituțiile de credit împrumutate prin (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

Anonim spunea...

Salutare tuturor

Sunt James Vinn și sunt din Marea Britanie. locuiesc în Doha Arabic. Am căutat un împrumut online și am fost foarte speriat că nu am mai solicitat niciodată un împrumut și am căutat foarte bine și am căutat o companie reală acolo am găsit o companie numită Instituții de credit împrumut, mă uit și am văzut ce au spus oamenii despre această companie era adevărată, am decis să solicit un împrumut de la companie și aveam nevoie de un împrumut de 470.000,00 euro pentru a începe o afacere când am aplicat, mi-a spus tot ce trebuie să fac, am făcut-o și m-a asigurat că în 48 de ore urma să fiu cu împrumutul meu, am spus bine și am așteptat exact 48 de ore când îmi primesc împrumutul de la această companie, în timp ce scriu acest lucru acum nu am mai fost înșelat și această companie este grozavă. Am auzit oameni vorbind despre escrocherii dar nu am fost niciodată înșelat și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Deci, oricine, dacă ai nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită pentru a aplica de la ei te vor ajuta și timpul în care îți vor spune că vei primi împrumutul tău, care este exact momentul în care vei primi împrumutul tău. Trebuie doar să scriu acest mesaj tuturor, astfel încât să nu solicitați un împrumut de la compania greșită dacă aveți nevoie de un împrumut real contactați această companie și veți fi fericiți. Adresa lor de e-mail este: (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

Augusta Ibramhim spunea...

Salut,
Căutați un împrumut? tu esti locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru tot personalul sau persoanele, vă rugăm să ne contactați imediat pentru ajutor financiar imediat sau stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, afaceri / împrumut de investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să te gândești la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice fel, puteți contacta doamna Augusta Ibramhim și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Augusta Ibramhim prin e-mail: augustaibramhim11@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: juliasimon460@gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.
Mulțumiri.

E-mail: augustaibramhim11@gmail.com


APPLICATION DATA

1) Numele complet:
2) Țara:
3) Adresa:
4) Stat:
5) Sex:
6) Starea civilă:
7) Ocupatia:
8) Număr de telefon:
9) Poziția curentă la locul de muncă:
10) Venit lunar:
11) Suma imprumutata necesara:
12) Durata împrumutului:
13) Scopul împrumutului:
14) Religia:
15) Ați aplicat înainte:
16) Data nașterii:

Mulțumiri

Victoria spunea...

Bună ziua tuturor, vă rog, numele meu este Victoria. doresc repede să folosesc acest mediu pentru a tăia o mărturie despre cum Dumnezeu m-a îndreptat către un împrumutat real care mi-a transformat viața din iarbă în grație, de la săracă la o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viață sănătoasă și bogată fără stres sau dificultăți financiare. După atâtea luni de încercări de a obține un împrumut pe internet, am fost înșelat cu suma de 2.700 de dolari. Am devenit atât de disperată în a obține un împrumut de la un împrumutător legitim, care nu va adăuga la durerile mele, apoi am decis să contactez un prieten al a mea care a primit recent un împrumut online, am discutat despre această problemă și, până la concluzia noastră, mi-a spus despre un bărbat numit domnul Elijah, care este CEO al instituțiilor de credit de împrumut. Așa că am solicitat o sumă de împrumut de (70.000,00 dolari) cu o rată a dobânzii scăzută, astfel încât împrumutul a fost aprobat cu ușurință fără stres și s-au făcut toate pregătirile referitoare la transferul împrumutului și în mai puțin de trei (3) zile împrumutul a fost depus în contul meu bancar, am crezut că este o glumă până când am primit un apel de la banca mea că Contul meu a fost creditat cu 70.000,00 dolari. Am devenit atât de fericit încât, în cele din urmă, Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunile, îndreptându-mă către un împrumutat adevărat care a putut să îmi îndeplinească dorințele inimii. mulțumiri mari domnului Elijah pentru că mi-a făcut viața rezonabilă, așa că sfătuiesc pe toți cei interesați să obțină un împrumut să-l contacteze cu amabilitate prin e-mail (loancreditinstitutions00@gmail.com) sau +393510483991
așa am reușit să-mi obțin împrumutul, așa că am putut să-mi achit facturile. Așadar, mulțumesc, pentru că ați petrecut timp pentru a citi despre povestea mea de succes și mă rog ca Dumnezeu să-și facă voia în viața voastră